Ervaring projectmanager draaijer+partners

Man in pak, uitleggend, organogram
- On 30 September 2014
Rating
Ervaring projectmanager draaijer+partners https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-projectmanager-draaijerpartners 3
3

Frank Rooker

Sinds 2008 projectmanager bij draaijer+partners

‘Je bent niet alleen een klantgerichte professional. Maar vooral ook jezelf’

Wat is mijn achtergrond?

Na mijn opleiding bouwtechnische bedrijfskunde heb ik twee jaar als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf gewerkt. In deze periode heb ik de bouwvoorbereiding en een groot deel van de uitvoering van dichtbij meegemaakt. Een leuke en leerzame periode waarin ik de bouwwereld goed heb leren kennen en mijn bouwtechnische vaardigheden heb kunnen ontwikkelen. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.

Hoe ziet een dag bij draaijer+partners eruit?

Het leuke van het werken bij draaijer+partners is dat het zeer afwisselend is. Ik heb al op vele projecten gewerkt; bij heel veel verschillende opdrachtgevers. Ook de werktijden zijn flexibel; regelmatig gewoon ‘nine to five’, maar soms zit ik al om zes uur ’s ochtends in de auto of het werk gaat tot na middernacht door. Dit is bij tijden wel pittig, maar geeft ook een erg gaaf gevoel om samen met collega’s tot laat in de avond te buffelen om een deadline te halen! En als het wat rustiger is kan ik op tijd het terras op!

Als projectmanager help ik onze opdrachtgevers bij het realiseren van vastgoedprojecten en dat het project binnen tijd, budget en naar de wens van de klant wordt gerealiseerd. Dat de gebruikers er uiteindelijk met veel plezier komen vind ik erg belangrijk. Samenwerken met andere partijen vind ik erg leuk en uitdagend. Gebruikers, opdrachtgevers, architecten, aannemers. Maar ook gemeenten, juristen en fiscalisten. Elke partij heeft zijn/haar eigen belangen binnen het project. De projecten die ik doe zijn zeer uiteenlopend qua sector, omvang, looptijd en complexiteit en bevinden zich meestal niet in dezelfde fase. Dat varieert van het opstellen van een Programma van Eisen voor een project tot projecten in de ontwerpfase of uitvoeringsfase. Al met al brengt elke dag wel iets nieuws en kan ik mijzelf uitstekend ontwikkelen, dat is de belangrijkste reden dat ik voor draaijer+partners heb gekozen!

My rating