Ervaring Simac powered by YSE traineeship

Ervaring Simac powered by YSE traineeship
- On 13 March 2015
Rating
Ervaring Simac powered by YSE traineeship https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-simac-powered-yse-traineeship-0 0
0

Kamran van Roosmalen is trainee bij YSE. Hij volgt het Simac powered by YSE traineeship en wilt graag doorgroeien. Hieronder lees je over zijn ervaring.

Mijn naam is Kamran van Roosmalen en ik ben geboren in Eindhoven met een Nederlands/Iraanse afkomst. Ik ben tijdens mijn studie een half jaar naar Indonesië geweest via een uitwisselingsprogramma en een aantal maanden stage gelopen in Japan. Daarnaast ben ik ook mede eigenaar van een klein recordlabel in de VS en doe ik aan duiken. 

Mijn eerste opdracht is bij Simac QuadCore op de afdeling ID Solutions waar ik het huidige marketing strategieplan analyseer en vervolgens product-markt combinaties ga samenstellen binnen de toegangscontrole markt.

Als Young Professional wordt er al gauw veel van je verwacht en word je meteen in het diepe gegooid. Ik kreeg al snel veel vrijheid om mijn eigen weg te kiezen en al op hoog niveau mee te praten. Maar dit betekende wel dat ik als starter direct moest aanpassen in de omschakeling van theorie naar de werkelijkheid. Momenteel zit ik op de helft van mijn opdracht en bij mij ook het omkeerpunt van het analyseren naar het invullen van concrete strategieplannen. 

Na mijn studie wilde ik graag nog doorleren en mijzelf verder te ontwikkelen. Het Simac powered by YSE traineeship sprak mij erg aan vanwege de grote nadruk op je persoonlijke groei en de kans om samen met andere Young Professionals door te groeien.

Waarom Simac? Ik heb altijd een affiniteit gehad met IT en wil graag de vertaalslag maken om de technologie toe te passen in de huidige dynamische markt. Het traineeship bij Simac biedt mij de mogelijkheid om zowel veel te leren op IT gebied van een groot bedrijf als de gelegenheid bieden om deze vertaalslag te daadwerkelijk te maken.

Waar ik erg onder de indruk van is de mogelijkheid die aangeboden word om al snel op hoog niveau mee te praten en denken. Daarnaast verwacht ik door de begeleiding van zowel YSE als Simac een enorm leertraject waar ik in korte tijd veel ervaring kan opdoen en uiteindelijk een leidinggevende rol kan krijgen binnen het bedrijf. 

My rating