Ervaring stagiair Recruitment ABN AMRO

Ervaring stagiair Recruitment ABN AMRO
- On 12 November 2014
Rating
Ervaring stagiair Recruitment ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-stagiair-recruitment-abn-amro 3
3

“Ik heb net een half jaar gestudeerd in Boedapest en doe nu ervaring op tijdens mijn praktijkstage bij ABN AMRO”

Biografie

Na mijn Bachelor Personeelwetenschappen en een minor in Bestuur- en Organisatiewetenschap, ben ik nu bezig met een Master Human Resource Studies. Ik heb net een half jaar gestudeerd in Boedapest en nu doe ik ervaring op tijdens mijn praktijkstage bij ABN AMRO.

Carrière Anno Nu

Ik organiseer onder andere recruitmentevents. Daarnaast ben ik sinds de eerste week van mijn stage intensief betrokken bij een nieuw wervingsproject. Het gaat binnenkort van start en draait om werving van personeel door onze eigen medewerkers, ook buiten HR.

Mijn passie

Mijn Bourgondische levensstijl heb ik waarschijnlijk overgehouden aan mijn Maastrichtse roots. Even lekker een terrasje of restaurantje pakken met vrienden. Of een weekend weg, maar liever langer natuurlijk, op ontdekkingstocht in andere landen en culturen.

Mijn week

Ik doe er alles aan om collega’s enthousiast maken voor onze nieuwe manier van werven. Veel meetings, teksten schrijven en trainingen organiseren dus. Daarnaast zit ik in het bestuur van de stagiairevereniging en help ik bij graduate recruitment events.

My rating