Ervaring traineeship bij ABN AMRO

Ervaringen van een trainee bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Ervaring traineeship bij ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-traineeship-bij-abn-amro 0
0

“Ik krijg meteen veel verantwoordelijkheden en word goed begeleid door collega’s op verschillende niveaus. Dat maakt werken bij de bank echt ontzettend gaaf.”

Biografie

In juni heb ik mijn veelzijdige studie International Facility Management afgerond en ben ik mijn carrière gestart bij ABN AMRO. Ik zorg ervoor dat collega’s optimaal kunnen presteren, zodat klanten de beste service krijgen. En dat geeft me veel voldoening.

Carrière Anno Nu

Al tijdens mijn eerste opdracht word ik gelijk voor vol aangezien en krijg ik eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast is de begeleiding op verschillende niveaus erg goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het maakt werken bij de bank echt ontzettend gaaf.

Mijn passie

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met familie en vrienden, genieten. Ik doe ook mee aan verschillende maatschappelijk projecten en houd een blog bij over de dingen die me raken. Daarnaast grijp ik iedere mogelijkheid die ik krijg aan om te reizen!

Mijn week

Een paar dagen per week ben ik in Amsterdam om alle lopende zaken en de laatste issues te bespreken met collega’s. Verder werk ik veel vanuit huis of een flexlocatie in Rotterdam. Het Nieuwe Werken is ideaal voor mij en echt iets voor De Bank Anno Nu.

My rating