Ervaring van een starter - Heineken

Ervaring van een starter - Heineken
- On 24 June 2015
Rating
Ervaring van een starter - Heineken https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-van-een-starter-heineken 3
3

Guus Versantvoort is starter bij HEINEKEN. Hieronder lees je over zijn ervaring.

Na mijn bachelor Technische Bedrijfskunde en de master Systems Engineering, Policy Analysis and Management, heb ik meegedaan met de Business Course om kennis te maken met HEINEKEN. De mogelijkheden en verantwoordelijkheid die je op jonge leeftijd al hebt en de open cultuur spraken me erg aan. Ik kreeg de kans om mijn afstudeerstage bij HEINEKEN te doen, waarbij de oplossing van mijn scriptie nog tijdens mijn stage is geïmplementeerd! Op dit moment ben ik bezig deze ook in andere West-Europese landen uit te rollen.

Na mijn stage ben ik begonnen als Sales Analyst binnen het Sales Support Team. Ik was mede verantwoordelijk voor de Sales forecast en het Demand plan (met name de lange termijn voorspellingen) van Heineken Nederland (Retail en Horeca, alle merken). Daarnaast was ik het eerste aanspreekpunt voor analyses op het gebied van verkopen. Mijn grootste uitdaging was zorgen dat de voorspellingen zo goed mogelijk kloppen en dat ik verschillende mensen op één lijn kreeg.

Mijn huidige functie is Customer Service Export Supervisor. De afdeling Customer Service Export is de logistieke afdeling van HEINEKEN Nederland Supply en is verantwoordelijk voor alle transport van de brouwerijen in Nederland naar de rest van de wereld. Als supervisor ben ik aanspreekpunt en teamlead binnen het regioteam voor Europa. Daarna zou ik verder door willen groeien op het gebied van Logistiek en Commercie. Uiteindelijk zou ik graag een leidinggevende functie bekleden om op die manier impact te hebben op de business.

HEINEKEN zou ik omschrijven als trots, open en vol met mogelijkheden. Je hebt heel erg zelf in de hand hoe je pad/toekomst er uit ziet en wat je bijvoorbeeld aan trainingen wilt volgen. Assertiviteit wordt beloond. Als je besluit te solliciteren bij HEINEKEN zou ik je het volgende mee willen geven: ben overtuigd van jezelf en weet waar je zit. Bereid je goed voor en wees enthousiast over HEINEKEN. 

My rating