Ervaring Young professionals Koning & Hartman

Ervaring Young professionals
- On 03 February 2015
Rating
Ervaring Young professionals Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaring-young-professionals-koning-hartman 0
0

Deze Young professionals vertellen over hun opdrachten en ervaringen.

Jort de Boer

Eind mei 2013 ben ik gestart als Young Professional. Mijn eerste project was intern bij de afdeling HRM. Waar ik de audit voor het Top Employer Certificaat 2014 verzorgd heb. Mijn tweede opdracht heb ik bij de afdeling Networking & Communications vervuld. In dit team van 7 man was ik de Product Manager van Alcatel-Lucent Enterprise (ALUE).

In deze functie was ik verantwoordelijk voor de positionering van ALUE producten en hield ik wekelijks contact met de Channel Manager van ALUE. Op dit moment werk ik als Presales Data Consultant bij Alcatel-Lucent Enterprise. Een zeer technische functie waarbij ik de partners van ALUE ondersteun in technische vraagstukken en product/netwerkvisie presentaties geef aan hun sales teams. Verder bezoek ik regelmatig eindklanten en geef ik adviezen over het opbouwen van een Next-gen Network.

John Bruns

Na het afronden van mijn studies Technische Bedrijfskunde aan de HAN en Business Administration aan de Universiteit van Twente, ben ik op 1 juli 2013 als Young Professional gestart. Mijn eerste opdracht was de organisatie van de werving en selectie voor het YPP. Een leuke interne opdracht waarin je de organisatie goed leert kennen.

In mijn 2de project werd ik ingezet als quality engineer bij Huawei. Huawei is druk bezig met de uitrol van het 4G-netwerk in Nederland voor T-Mobile. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles van de nieuwe apparatuur en het aansturen van de onderaannemers.

De derde opdracht was intern als resource planner op de afdeling Voice Data Services. Voor de portfolio’s NEC/Philips en Aastra ben ik samen met Young Professional Maduvi verantwoordelijk geweest voor het plannen van field engineers, daarnaast hield ik me bezig met rapportages voor het management van K&H en KPN.

In mijn huidige uitdagende opdracht zit ik extern bij Schuuring, een grote aannemer die een breed scala aan netwerken aangelegd. Hier ben ik verantwoordelijk voor het maken van een dashboard, 1 overzicht waarin je kan zien hoe het er voor staat in de business unit.

Daarnaast moet je kunnen inzoomen zodat je op detail kunt zien wat er speelt, in welk proces is er ruimte voor verbetering en op welke medewerkers is dit van toepassing. Zo kun je in de operatie tijdig sturen en de juiste verbeteringen doorvoeren. Ook het uitzetten van acties om de performance te verbeteren behoren tot mijn opdracht en krijg ik het meeste energie van.

Joeri Hottentot

Na mijn studie Bedrijfsmanagement aan de IVA in Driebergen en een uitwisselingsjaar in Amerika, ben ik sinds februari 2013 Young Professional bij Koning & Hartman. Mijn eerste project was het opstellen van een businessplan voor Indoor Coverage oplossingen. Daarna heb ik een jaar lang ruim 60 engineers aangestuurd die landelijk telefooncentrales aanleggen voor het MKB in opdracht van KPN. Een flinke uitdaging waarbij je constant de belangen van de verschillende partijen tegen elkaar moet afwegen. Mijn huidige opdracht betreft Site Acquisitie voor de overgang naar 4G van T-Mobile en Tele2. Ik verzorg het contact en de contractonderhandelingen met de landlords. Deels op kantoor en deels op de daken, hartstikke leuk dus!

My rating