Ervaringen als Finance Trainee ABN AMRO

Ervaringen als Finance Trainee bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Ervaringen als Finance Trainee ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaringen-als-finance-trainee-abn-amro 0
0

“Ik wil graag veel van de wereld zien, daarom ben ik ook erg blij met mijn trainee-opdracht in Hongkong”

Biografie

Na mijn bachelor Bedrijfseconomie heb ik aan de University of Bradford in Engeland gestudeerd en mijn master in Finance behaald. Daarnaast was ik ook full-time vice-voorzitter van een economische studievereniging. Het was een drukke maar mooie tijd!

Carrière Anno Nu

Na zo’n tien maanden traineeship kan ik zeggen dat er bij ABN AMRO veel ruimte is voor eigen initiatief. Ik ontdek tijdens de opdrachten welke afdeling het beste bij me past en groei zoals ik wil. Binnenkort vertrek ik naar Hongkong voor mijn vierde rotatie.

Mijn passie

In mijn vrije tijd sport ik veel. Hockeyen bij het ABN AMRO mixed hockey team bijvoorbeeld, erg leuk! Daarnaast reis ik graag en ben ik fundraiser voor Niños de Guatemala, een stichting die zich inzet voor beter onderwijs en ondernemerschap in Guatemala.

Mijn week

Als trainee werk ik steeds een paar maanden op een afdeling, dus ik heb een erg afwisselende baan. Tijdens meetings en borrels spreek ik collega’s, begeleiders en mede-trainees. Daar leer ik niet alleen veel van, het is ook erg leuk en goed voor mijn netwerk.

My rating