Ervaringen management traineeship ict Rabobank

Ervaringen management traineeship ict Rabobank
- On 14 November 2014
Rating
Ervaringen management traineeship ict Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaringen-management-traineeship-ict-rabobank 0
0

Beoordeling

“Je wordt als trainee gewaardeerd voor je frisse en analytische blik, maar ook het jeugdig enthousiasme waarmee je een opdracht instapt. In elke opdracht weer voel ik mij welkom en als gelijke behandeld. Tevens valt het me op hoe toegankelijk het senior management is voor de trainees. Heb je een vraag of issue dan kan je altijd bij een van hen terecht voor advies. Ik zit in de derde lichting van dit traineeship en vind het leuk dat er ook een groot sociaal aspect aan zit onder andere ook met de vorige lichtingen trainees. Zo zijn er regelmatig events en bouw je naast professioneel ook een vriendennetwerk op. Kortom, dit traineeship is voor mij een heel erg waardevolle toevoeging buiten dat de Rabobank een uitstekende werkgever is.”

Ontwikkeling en verwachting

“Het afgelopen jaar heb ik mezelf enorm ontwikkeld; door intensieve trainingen op zelfontwikkeling, door inhoudelijke trainingen, maar ook door meer inzicht in mijn eigen sterktes en valkuilen. Daarnaast heb ik een waardevol netwerk om me heen kunnen bouwen: je komt vers van de universiteit en even later zit je al bij de CIO aan tafel. Mensen geloven niet alleen in je - en laten dat zien door vertrouwen te uitten - maar bieden je ook support waar nodig. De komende periode wil ik me nog verder ontwikkelen op mijn eigen competenties om zo een goede uitstroompositie te kiezen waar ik energie van krijg en waarde kan toevoegen voor de bank.”

My rating