Ervaringen van een HR Project Officer ABN AMRO

Werkervaringen HR Project Officer Diversity & Inclusion ABN AMRO
- On 12 November 2014
Rating
Ervaringen van een HR Project Officer ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ervaringen-van-een-hr-project-officer-abn-amro 0
0

“Mooi dat steeds meer professionals met een beperking de kans krijgen om hier te groeien”

Biografie

Ik ben een creatieve geest, met een voorliefde voor taal- en letterkunde en een aardrijkskunde-allergie. Je zou kunnen zeggen dat ik een minder traditionele bankmedewerker ben. Vlak na mijn geboorte heb ik een hersenbloeding gehad, waardoor ik in een rolstoel zit.

Carrière Anno Nu

Samen met collega’s zet ik diversiteit binnen ABN AMRO verder op de kaart. Daarnaast help ik de bank om beleid te maken voor mensen met een lichamelijke beperking. Mooi dat steeds meer professionals met een beperking de kans krijgen om hier te groeien.

Mijn passie

In het weekend begeleid ik als mentalcoach sporters met verschillende handicaps bij een atletiekvereniging. De Paralympics waren dit jaar mijn hoogtepunt. Vier van mijn zeven atleten keerden met een medaille terug en zes van de zeven verbeterden hun persoonlijk record.

Mijn week

Geen dag is hetzelfde omdat ik steeds nieuwe taken heb en nieuwe mensen ontmoet. ‘s Avonds schrijf ik aan mijn cabareteske roman, over de bijzondere dingen die je dagelijks meemaakt als je een beperking hebt. Het heet ‘50 gegronde redenen om een gehandicapte te haten.’

My rating