Essent als werkgever

Essent als werkgever
- On 08 January 2015
Rating
Essent als werkgever https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/essent-als-werkgever 2.5
2.5

Medewerkers van Essent doen er alles aan om hun beloften waar te maken en resultaten te leveren. Dit gebeurt op een transparante, sympathieke en inventieve wijze. Naast bedrijfsmatige groei vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk. Essent biedt daarom uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers.

Essent levert
In onze manier van werken is ‘Essent levert’ leidend. Dit wordt benadrukt met de volgende vier kenmerken:

Waarmaken
Wij komen onze beloftes na en maken af waar we aan beginnen. Wij zetten goede ideeën om in concrete acties en resultaten. Werknemers van Essent werken samen aan ambitieuze doelen. Samen houden we als team focus op het resultaat dat geleverd moet worden. We spreken elkaar aan op de uitvoering van acties.

Inventief
Wij combineren de kennis van onze medewerkers op een slimme en creatieve wijze. Op deze manier werken wij samen aan simpele en efficiënte oplossingen. Bij Essent geven we op een kritische manier onze mening over verbeteringen en oplossingen. Daarnaast durven wij te experimenteren.

Transparant
Essent geeft duidelijke opdrachten. Deze opdrachten leveren een concreet resultaat op. Werknemers van Essent voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor dit resultaat en kunnen hier ook op worden aangesproken.

Sympathiek
Wat bij Essent centraal staat is oprechte interesse in en luisteren naar elkaar, de klant en de omgeving. Werknemers maken met respect voor ieders expertise, mening en achtergrond de beloften van Essent waar. De werknemers leveren gezamelijk resultaten en stellen zichzelf hierin niet centraal. Dit maakt dat wij sympathie en leiderschap in ons werk tonen.

My rating