Fouten bij een sollicitatiegesprek

Fouten bij een sollicitatiegesprek
- On 05 September 2014
Rating
Fouten bij een sollicitatiegesprek https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/fouten-bij-een-sollicitatiegesprek 0
0

Vrouwen weten meestal al als eerste wat ze aan moeten trekken naar een sollicitatiegesprek. Er zijn ook vrouwen die minder verstand hebben van mode en maken soms behoorlijke blunders. Om je te behoeden om dit soort fouten te maken, hebben we hieronder de meest gemaakte fouten voor je neergezet. Als je dit lijstje na gaat zal jij in ieder geval niet de mist in gaan.

Vrouwen die verkeerde onderkleding dragen, kunnen het wel shaken. Een te kleine bh waar de borsten overheen vallen of een te strakke onderbroek die je door je broek heen ziet zitten. Goede onderkleding is belangrijk. Als dit al niet goed zit, laat staan de rest.

Blote benen of een slechte panty zijn ook niet erg goed voor de eerste indruk. Kies voor iets neutraals of bijpassend bij je jurk.  Daarnaast wordt een diep decolleté ook niet erg gewaardeerd. Hoe meer huid er zichtbaar is, des te minder serieus je wordt genomen.

Alles waar te voor staat is te veel. Vrouwen willen graag alles uit de kast trekken en dragen het liefst heel het lichaam vol met sieraden. Te veel sieraden is niet goed. Houdt het simpel en eenvoudig.

Slordige of te veel make-up schrikt af. Ook hier geld weer: less is more. Let ook goed op je lichaamsbeharing. Zorg dat je verzorgd eruit ziet en ga vooral niet voor over de top. 

My rating