Geef jouw techniek een missie!

- On 20 September 2016
Rating
Geef jouw techniek een missie! https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/geef-jouw-techniek-een-missie-0 0
0

Ervaar Defensie in één dag

Tijdens dit halfjaarlijkse event vertellen onze officieren je alles over hun dagelijkse werkzaamheden en passie voor techniek, innovatie en leidinggeven. Myrthe, bezoekster van een Tech Talent Event: “Je weet lang niet hoe gaaf het is als je het niet zelf ervaart. Binnen Defensie zijn er zo veel mogelijkheden en doordat ze verschillende vakgebieden hebben, zit er voor iedereen wat bij.”

Myrthe kreeg een goed beeld van de uitdagende rol van een Technisch Officier, die duidelijk verder gaat dan alleen het technische aspect. “Met name de mentaliteit binnen Defensie staat me erg aan,” aldus Myrthe. “De officieren en officieren in opleiding konden mij hier veel over vertellen: bij Defensie werk je écht samen, samen sta je sterk. Daarnaast volg je een opleiding tot Technisch Officier, waarin je door middel van praktijk- en theorielessen de basis militaire vaardigheden en andere benodigde kennis voor deze functie worden bijgebracht. Nog iets wat goed op je cv staat!” 

Nadat Myrthe haar bachelor Technische Bedrijfskunde had afgerond, wist ze nog niet precies wat ze wilde gaan doen. Samen met twee studiegenoten bezocht ze het Tech Talent Event en was ze gelijk om: “Ik wilde niet doorstuderen, maar leidinggeven leek me altijd al fantastisch. Defensie is daar perfect voor! Als jonge officier krijg je namelijk meteen een verantwoordelijke functie waarin je leidinggeeft. Voor mij was dat absoluut de reden om te solliciteren.” 

Interesse?

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Defensie? Zorg dan dat je erbij bent op 5 oktober tijdens het Tech Talent Event en meld je hier aan!

My rating