Hardware engineer Brunel

Hardware engineer Brunel
- On 06 November 2014
Rating
Hardware engineer Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/hardware-engineer-brunel 0
0

Glenn van der Wolk werkt nu drie jaar via Brunel en zit momenteel op opdracht als Hardware engineer bij een grote organisatie in de elektronica en verlichting.

“Ik ben afgestudeerd bij de organisatie waar ik nu via Brunel werk. Destijds lukte het niet om daar aan de slag te gaan, omdat er geen plek was. Ik heb toen nog een Master achter mijn studie aan gedaan en ben daarna alsnog via Brunel bij deze werkgever terecht gekomen. Ik ben ontzettend trots dat ik hier dagelijks kan meewerken aan innovatieve producten die uiteindelijk in de winkel komen te liggen”.

Ontwikkelproces
“In het ontwikkelproces vind ik het het allerleukste om bepaalde zaken tot op de bodem uit te zoeken; het verdiepen in en doorgronden van zaken. Nadat iedereen in het projectteam ideeën heeft verzameld, verdelen we die onder de verschillende personen. Uiteindelijk werken we een aantal van die ideeën dan uit tot een prototype. De beste prototypen worden vervolgens doorontwikkeld tot een dergelijk vernieuwend product wat ook op de markt wordt gebracht. Het meest trots ben ik op een project wat we onlangs hebben afgerond. Ik kan hier helaas inhoudelijk niet meer over vertellen, maar binnenkort wordt het op de markt gebracht”.

Brunel
“Ik vond het vooral aan het begin van mijn carrière heel fijn om via Brunel te werken en zou dit iedereen adviseren. Brunel bied je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers ervaringen op te doen. Maar ook is Brunel een uitvalsbasis wanneer je niet meer op je plek zit of op zoek bent naar iets anders.”

My rating