HBO-er bij Tata Steel

HBO-er bij Tata Steel
- On 22 January 2015
Rating
HBO-er bij Tata Steel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/hbo-er-bij-tata-steel 2
2

Ben jij een HBO-er? Dan heeft Tata Steel goede loopbaanmogelijkheden voor jou. Of je nu net bent afgestudeerd of werkervaring hebt.

Bij Tata Steel werken enthousiaste mensen die inzet tonen om onze ambitie waar te maken; het beste staal te leveren aan veeleisende klanten.

Het salaris bij Tata Steel hangt af van je functie, leeftijd en ervaring. Een starter met een bachelor opleiding verdient 33.611 euro per jaar. Dit is exclusief 2% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Tijdens deze vijf jaar groei je door naar een jaarsalaris van minimaal 38.055 euro. Ook is het mogelijk om nog verder door te groeien, maar dat is afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling tijdens je carrière.

Tata Steel stelt hoge eisen aan nieuwe werknemers. Het is belangrijk om een pro-actieve instelling te hebben en vindingrijk bent. Als HBO Bachelor ben je praktisch ingesteld en moet je zelfstandig kunnen werken. Maar samenwerking blijft ook een belangrijk aspect want teamwork is een wezenlijk aspect van onze bedrijfscultuur.

Het is bijna vanzelfsprekend dat je bij Tata Steel doorleert. Jou wordt de mogelijkheid aangeboden om aan workshops deel te nemen en cursussen te volgen. Dit is belangrijk omdat je zo op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in je vak en zo kun je jouw taken goed uitvoeren en blijf je jezelf ontwikkelen. 

My rating