Het financieel traineeship PostNL

Het financieel traineeship PostNL
- On 30 September 2014
Rating
Het financieel traineeship PostNL https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-financieel-traineeship-postnl 4
4

Om een vliegende start te maken in je carrière zit je goed bij PostNL! Wil jij verder in de financiële afdeling en ben jij een financieel talent? Dan is het Financieel traineeship echt wat voor jou.

Het traineeship is bedoeld voor getalenteerde starters die affiniteit hebben met financiën en management. Tijdens de traineeships zal je inzicht verkrijgen in het bedrijf en zal je veel leren over de financiële kant van PostNL. Dit gebeurt doormiddel van twee stevige projecten binnen verschillende bedrijfsonderdelen. Het traineeship duurt in totaal zeven maanden en daarbij zul je een aantal bedrijven van binnen kunnen bekijken.

Nadat je het traineeship hebt afgerond kan je je verder ontwikkelen binnen het Young Executive Programme(YEP). Daarnaast kan je in een financiële functie beginnen binnen PostNL. Het is een drukke periode, maar wanneer jij ambitieus bent en zin hebt om in een korte tijd veel te leren dan ben je aan het goede adres bij PostNL! Klik hier voor meer informatie over een traineeship bij PostNL.

My rating