Het ING International Talent Programme

Het ING International Talent Programme
- On 22 February 2015
Rating
Het ING International Talent Programme https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-ing-international-talent-programme 4
4

Ben jij een veelbelovende wo-afgestudeerde? Wij bieden je de kans om je talent volop te benutten met een traineeship bij de bank genaamd het ING International Talent Programme. Dit programma duurt drie jaar en in die periode krijg je de kans om zelf je carrière vorm te geven.

Je kunt zelf kiezen welke richting bij je past en daarmee je traineeship invullen. De richtingen waar je uit kunt kiezen zijn: Retail Banking, Commercial Banking, Finance, Risk en Information Technology. Tijdens deze drie jaar is er continu aandacht voor begeleiding, training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Trainees kunnen dit zelf managen op het My Career-platform.

Als ING-trainee krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Je hebt de zekerheid van alle aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die voor de ING-medewerkers gelden. Er komen ook nog een aantal fijne voordelen bij. Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om veel te leren en snel te groeien en om in het buitenland te werken.

My rating