Het leven van een Management trainee NS

Het leven van een Management trainee NS
- On 07 November 2014
Rating
Het leven van een Management trainee NS https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-leven-van-een-management-trainee-ns 0
0

NS management trainee Sacha Rintjema deelt haar belevingen.

Beleving
"Vol enthousiasme ben ik vorig jaar begonnen met mijn traineeship bij NS Stations. Ik houd me bezig met de beleving van reizigers op de stations, wat heel goed aansluit bij mijn studie Consumenten Psychologie en interesses. NS en ProRail hebben een onderzoeksmethode ontwikkeld – de stationsbelevingsmonitor – om te ontdekken welke aspecten er toe doen in de beleving van de reiziger, zoals veiligheid maar ook wachttijdbeleving. Hiermee kunnen we ook de impact meten van verschillende maatregelen op deze beleving. Aan de hand van de verkregen informatie wordt er gekeken welke maatregelen wel of niet werken en wat we nog kunnen verbeteren. Het is fantastisch om te zien dat collega’s ook echt iets met onze adviezen doen.”

Positief beïnvloeden
"De monitor wordt binnen heel NS Stations gebruikt. Het is fantastisch om te zien dat collega’s ook echt iets met onze adviezen doen. Want daarmee kunnen wij de beleving van onze reizigers positief beïnvloeden en dat is goed voor NS."

My rating