Het leven van een manager recruitment NS

Het leven van een manager recruitment NS
- On 13 November 2014
Rating
Het leven van een manager recruitment NS https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-leven-van-een-manager-recruitment-ns 0
0

Hinne Zwaans, manager recruitment bij de NS, deelt haar ervaringen.

Gezonde dosis lef
Ik ben samen met mijn team verantwoordelijk voor de werving en selectie van HBO+ professionals en daarmee ook voor de ontwikkeling van het Recruitment- en Employer Branding beleid. Jaarlijks bemiddelen we ruim driehonderd professionals naar een nieuwe positie. Ik geef nu leiding aan een team van tien enthousiaste en kritische (campus)recruiters met een gezonde dosis lef. In de afgelopen drie jaar hebben we de kans gepakt – maar óók gekregen – om samen te bouwen aan een professionele afdeling. Hierdoor kunnen we de beste match maken tussen mens en werk. Zo hebben we de innovatieve website werkenbijns.nl gebouwd bijvoorbeeld, om met de beste mensen in contact te komen en te blijven.

“Er is hier altijd aandacht, tijd en budget beschikbaar voor ideeën die het verschil maken voor NS en dus de reiziger.”

Verrassen
Dat wat we goed doen, nóg beter doen. Dat is ons streven bij NS. Met als uiteindelijke doel om onze klanten een stapje voor te zijn in denken en doen, en hen daarmee te verrassen. Er is dan ook altijd aandacht, tijd en budget beschikbaar voor ideeën die het verschil maken voor NS en dus de reiziger.

My rating