Het NS Logistiek traineeship

Het NS Logistiek traineeship
- On 20 November 2014
Rating
Het NS Logistiek traineeship https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-ns-logistiek-traineeship 0
0

Daan Mestrum over zijn NS logistiek traineeship.

Goede balans

"Ik houd mij met uitdagende projecten bezig. Zoals het maken van een quickscan-studie over de wenselijkheid om materieel op een andere wijze in te zetten. Wat is het effect hiervan op het financieel resultaat van NS? Wat zijn de gevolgen voor de reizigers? Je draagt met zo’n project bij aan een belangrijke basisvraag van NS: hoe vind je een goede balans tussen kwaliteit voor onze klant en het op orde houden van de financiën? Ook kijk ik hoe we de kwaliteit van onze producten kunnen verbeteren en hoe we beter kunnen samenwerken. Verder zit ik als secretaris in het MT van mijn afdeling en binnen het Regieteam, het overleg tussen vertegenwoordigers van onze klanten.

Ik vind het prettig dat ik in mijn werk ook daadwerkelijk iets toevoeg aan de doelstellingen van NS. Ook vind ik het belangrijk dat de reiziger zoveel mogelijk kwaliteit krijgt voor het kaartje dat hij betaalt. Ik ben er trots op dat ik met deze projecten iets kan bijdragen"

Grote gevolgen

"Voor de ideeënwedstrijd ‘Battle of Concepts’ onderzoek ik hoe we als Logistiek onze collega’s van NS Stations beter kunnen informeren over logistieke maatregelen, zoals spoorwijzigingen. Logistieke veranderingen kunnen grote gevolgen hebben voor het aantal klanten van winkels. Door het verbeteren van de informatieoverdracht kan NS Stations beter anticiperen op de gewijzigde situatie. Uiteindelijk is dat zowel goed voor de klant als voor NS!"

My rating