Het NS Management traineeship

Het NS Management traineeship
- On 20 November 2014
Rating
Het NS Management traineeship https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/het-ns-management-traineeship 0
0

Michiel van Dongen is werkzaam als Management Trainee, Business Analyst reisinformatie, bij de Nederlandse Spoorwegen. Hij vertelt hieronder over zijn ervaringen.

Kritische volgers

"Ik vind het enorm gaaf dat ik namens miljoenen mensen mag meehelpen aan de verbetering van de kwaliteit van Reisinformatie. NS heeft een enorme hoeveelheid kritische volgers en met mijn werk kan ik er mede voor zorgen dat de treinreis van onze klanten goed verloopt. Ik ben verantwoordelijk voor de evaluatie en analyse van de kwaliteit van NS Reisinformatie en maak bijvoorbeeld analyses over het gebruik en de effectiviteit van de verschillende reisinformatiemiddelen. Op basis van de uitkomsten ga ik in gesprek met het Management Team en mijn andere collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de juiste beslissingen kunnen worden genomen over de inzet van reisinformatiemiddelen en het vergroten van de kwaliteit. Ik zie ons spoornetwerk echt als de slagader van Nederland. Met mijn werk kan ik op een directe manier een positieve invloed hebben op de treinreis van meer dan een miljoen reizigers elke dag."

Aansluiting

"Wij proberen onze informatieproducten – zoals informatie op de stations/in de trein en Reisplanner Xtra – zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de klant en de overheid. Ook werken we nauw samen met andere afdelingen die zich bezig houden met het plannen en het bijsturen van de treindiensten. Zo maken we allemaal deel uit van dezelfde keten."

My rating