Hiring Process van Procter & Gamble

Hiring Process van Procter & Gamble
- On 31 December 2014
Rating
Hiring Process van Procter & Gamble https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/hiring-process-van-procter-gamble 4
4

Werken bij Procter & Gamble gaat via het ‘Hiring Process’. Je wordt aangenomen met het idee dat je een verschil gaat maken bij ons bedrijf. Het programma is uitdagend en streng en je zult veel leren. Tijdens het programma worden je ervaringen, vaardigheden en mogelijkheden in kaart gebracht.

Your steps to succes:

  1. Application: Op www.experiencePG.com kun je meer informatie vinden over onze vacatures. Dit is ook de plek om te solliciteren.
  2. Assessment: het assessment bestaat uit drie onderdelen. Als eerste wordt er een algemeen beeld van jou geschetst door middel van een online vragenlijst over je achtergrond, ervaring, interesses, standpunten en je houding. Daarna wordt er een online test afgenomen die je cognitief vermogen meet. Dit is belangrijk, omdat het werk bij ons complex en dynamisch is. Ten slotte wordt er eventueel een redeneertest afgenomen. Dit hangt af van je gewenste positie. De test meet je redeneervermogen door middel numerieke, figuurlijke en logica gerelateerde vragen.
  3. Initial interview: het doel van dit interview is om erachter te komen wie jij eigenlijk echt bent en wat je tot nu toe hebt bereikt. Tevens is dit je kans om alles over ons te vragen.
  4. Final interview: het final interview is een soort verlenging van of uitbreiding op het interview van de vorige stap. Er wordt naar meer details gevraagd van je vaardigheden en mogelijkheden. Ook nu kun je alles over ons vragen.
  5. Your offer and your future: als je deze stap hebt bereikt, heb je bewezen dat je een bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf. Je bent nu klaar om de wereld van Procter & Gamble te ontdekken, die bestaat uit getalenteerde mensen en uitdagingen.

Het gaat bij ons om karakter, vertrouwen, eerlijkheid, betrokkenheid, consumenten en business partners. Een werknemer van P&G is nieuwsgierig, creatief, ontdekkend, persoonsgericht en behendig.

My rating