HR Adviseur bij YSE

HR Adviseur bij YSE
- On 02 October 2014
Rating
HR Adviseur bij YSE https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/hr-adviseur-bij-yse 0
0

Drijfveren

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de verschillende drijfveren van mensen en welke keuzes mensen hierdoor maken. Na de middelbare school ben ik psychologie gaan studeren onder andere om meer (theoretische) kennis op te doen en inzicht te krijgen in deze drijfveren.

Werving en selectie

Na mijn studie ben ik gaan werken bij een werving en selectie bureau waar ik enorm veel mensen heb gesproken en elke keer weer kon zoeken naar iemands drijfveer en keuze voor een nieuwe baan. Nadat ik drie jaar gewerkt had als Recruitment Consultant begon het te kriebelen en wilde ik graag meer ervaring opdoen in een breder gebied van het HR-vak.

Verbreding

Mijn werk als HR Adviseur bij YSE geeft me de verbreding die ik zocht. Ik houd mij nog steeds bezig met het werven en selecteren van kandidaten. Het vinden van de juiste match tussen starter en YSE is mijn uitdaging. Daarnaast heb ik enorm veel nieuwe verantwoordelijkheden die ik met groot plezier aanpak. Zo houd ik mij bezig met het promoten van YSE onder studenten door middel van het organiseren van workshops, gastcolleges en inhouselunches. Ook ben ik verantwoordelijk voor het personeelsmanagement van YSE. Zo ben ik de ene dag bezig met het opstellen van de arbeidscontracten van nieuwe Young Professionals, heb ik even later de leasemaatschappij aan de telefoon en ben ik de volgende dag betrokken bij de reviewgesprekken van YSE-ers.

Smile

Wanneer mensen mij vragen naar mijn werk dan verschijnt er een grote smile op mijn gezicht en begin ik te stralen. Werken bij YSE is namelijk een feest! Natuurlijk vind ik het belangrijk dat ik de verbreding die ik zocht in mijn werk ook heb gevonden, maar mijn belangrijkste drijfveer in mijn werk is het samenwerken met een leuk en ambitieus team. En dat heb ik gevonden bij YSE. Er heerst hier een open en energieke sfeer waarin niet ieder voor zich werkt, maar waar je samen met passie naar een hoger doel toewerkt.

- Ebba

My rating