Indruk van de Talent for Management trainees VGZ

Trainee program VGZ
- On 29 September 2014
Rating
Indruk van de Talent for Management trainees VGZ https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/indruk-van-de-talent-management-trainees-vgz 4
4

De Talent for Management trainees bij VGZ kenmerken zich door ambitie, gedrevenheid en de kwaliteit om in korte tijd een grote hoeveelheid veranderingen aan te kunnen. Deze trainees zijn hoogopgeleide mensen, die bereid zijn te verhuizen voor hun carrière. Kenmerkend is dat de trainees vanaf dag één transparant zijn over hun persoonlijke leerdoelen, VGZ kan en zal hierop de traineeshipopdracht aanpassen.

Het Talent for Management programma zorgt ook voor reflectie, de opdrachtgever krijgt belangrijke informatie over hoe de trainees omgaan met opdrachten die hen wordt gegeven. Zowel de trainee als de opdrachtgever, VGZ, leert veel van het Talent for Management traineeship.

De kwaliteit die door trainees van het Talent for Management traineeship worden geleverd is ontzettend hoog. Vrijwel iedere trainee die tot nu toe bij VGZ gewerkt heeft, heeft een aanbieding voor een vaste baan gekregen.

My rating