Inhousedag Van Lanschot

Inhousedag Van Lanschot
- On 15 January 2015
Rating
Inhousedag Van Lanschot https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/inhousedag-van-lanschot 4
4

Op onze inhousedag kun je de sfeer van Van Lanschot proeven. Deze inhousedag is bedoeld voor private bankers; bankiers die het beste voor hun cliënt voor ogen hebben en hart voor de zaak hebben. Ben jij daarnaast commercieel ingesteld en analytisch aangelegd? Lees dan verder voor meer informatie over de Financiële Tekentafel, waarbij je op een informele manier te weten komt hoe het leven van een private banker eruit ziet en wat voor cultuur er binnen ons bedrijft heerst.

Programma

Je proeft het vak door middel van een case. We schetsen een beeld van het leven van een private banker aan de hand van presentaties en ervaringen van bankiers. Het Private Banking Traineeship komt uitgebreid aan bod, waarbij we uitleggen wat wij talenten te bieden hebben. Er zijn de hele dag trainees en oud-trainees aanwezig. Ook zullen de senior managers die je case begeleiden al je vragen beantwoorden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar universitaire studenten die bezig zijn met het afronden van hun studie Economie, Rechten of Bedrijfskunde. Interesse in financiële dienstverlening is erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat je sociaal bent en je kunt vinden in onze kernwaarden (onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven). 

My rating