Inkoopmanager Brunel

Inkoopmanager Brunel
- On 06 November 2014
Rating
Inkoopmanager Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/inkoopmanager-brunel 0
0

Jan Pieter werkt nu drie jaar via Brunel en is momenteel op opdracht bij een organisatie die vanwege de bedrijfsgevoeligheid niet bekend gemaakt mag worden. Wel kan Jan Pieter zeggen dat hij het enorm naar zijn zin heeft in deze functie.

“Al sinds 2007, het jaar dat ik kennismaakte met Brunel, heb ik over en weer contact met Brunel. Destijds waren er geen mogelijkheden die aansloten bij mijn wensen en eisen. Ik ben toen bij mijn toenmalige werkgever gebleven. Aan mijn accountmanager bij Brunel heb ik aangegeven dat als er een soortgelijke optie zou vrijkomen, ik er voor open zou staan. Het mooie van Brunel vind ik dat ze je dan ook niet met andere functies gaan lastigvallen, maar pas weer in beeld komen als ze echt iets kunnen bieden. In 2011 was er opnieuw contact en inderdaad volledig conform mijn wensen. Prettig vond ik dat niet alleen daar naar werd gekeken, maar ook echt of je binnen een bepaalde organisaties past."

Branchewissels
"Doordat je steeds weer met leveranciers te maken hebt, is het voor mij als inkoper niet handig om bij een functie-overstap in dezelfde branche te blijven werken. Dit is funest voor je onderhandelingspositie. Juist daarom vind ik het een enorm voordeel om als inkoper via Brunel aan het werk te zijn; Brunel heeft veel contacten binnen diverse branches."

Trots
"Ik werk nu twee jaar via Brunel en ben trots op deze organisatie. Er is van alles mogelijk. Zo heb je zelf de keuze om na een bepaalde periode bij je opdrachtgever van dat moment in dienst te treden, of om juist bij Brunel te blijven. Daarnaast word je via Brunel ook uitgedaagd; als je een goed idee hebt voor Brunel krijg je daar ruimte voor. Zo hebben we vanuit Enschede een team van specialisten opgezet waarmee we bedrijven ondersteunen bij bepaalde vraagstukken. Wij vinden dat leuk om te doen en de opdrachtgevers zijn er enorm mee geholpen. Brunel luistert echt goed, naar opdrachtgevers, maar ook naar medewerkers."

My rating