Interim Projectmanager ABN AMRO

Werkervaringen van een Interim Projectmanager bij ABN AMRO
- On 12 November 2014
Rating
Interim Projectmanager ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/interim-projectmanager-abn-amro 0
0

“Ik hou van de exacte kant van HR: resultaatgericht puzzelen door mensen, processen en systemen te verbinden”

Biografie

Na mijn studie ben ik gelijk het HR-vak ingestuiterd. Veel verschillende dingen gedaan, maar HR-vraagstukken projectmatig oplossen is mijn kracht. Naar een resultaat toewerken en mensen, processen en systemen verbinden. Meer de exacte kant van HR, zeg maar.

Carrière Anno Nu

Ik heb allerlei HR-projecten gedaan: integreren, in- en ontvlechten en verbeteren. Als interim projectmanager zit ik nu midden in een reorganisatie. We hebben de nieuwe bediening uitgedacht en implementeren die samen. Weer een mooie mens-proces-systeem-puzzel.

Mijn passie

Ik word blij van barbecuen; dat doe ik het liefst het hele jaar door. Geen plofkippen zwartschroeien, wel gepocheerde oesters met champagnesabayon. Verder: quality time met onze drie hooligans. Sportief gezien staat de marathon van NY nog op het programma.

Mijn week

Ik begin de dagen graag vroeg, uurtje of 7 - half 8. Daarna meetings: kortsluiten met collega-projectleiders, presentaties geven en brandjes blussen. Maar ook sparren over hoe we de puzzel gaan oplossen, of de overwegingen van de opdrachtgever goed benutten.

My rating