International Management Trainee bij Nuon

Medewerkers zitten aan een tafel, in overleg
- On 02 March 2015
Rating
International Management Trainee bij Nuon https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/international-management-trainee-bij-nuon 0
0

Lees hieronder de ervaring van een werknemer van Nuon.

Na mijn studie Architectuur in Delft, wilde ik mij meer gaan richten op de integratie van duurzame producten en processen in de bouwsector. In de huidige bouwwereld is veel potentie om energie op te wekken en te besparen. Binnen de energiesector vond ik de ideale combinatie; een sterke relatie met bebouwing, de behoefte aan verandering, nieuwe verdienmodellen en innovatieve technieken.

Ook mooi meegenomen dat de behoefte aan verandering zorgt voor een flinke hoeveelheid jonge ambitieuze mensen, in een omgeving vol ervaren en/of specialistische seniors. Die laatste combinatie is gezellig, waardevol en voornamelijk erg leerzaam. Na een uitgebreide kennismaking tijdens een van de inhousedagen, heb ik gekozen te starten bij Nuon (part of Vattenfall). Dit vanwege haar impact, omvang, internationale werkwijze, de dynamiek en de verkregen indruk tijdens de inhousedag.

In een korte tijd heb ik het bedrijf goed leren kennen, veel trainingen gevolgd, mogen werken aan uitdagende projecten (biomass upstream/ E-Mobility) en onderdeel kunnen zijn van internationale teams. Een grote uitdaging en een steile leercurve!

My rating