Internationale mogelijkheden A.T. Kearney

Internationale mogelijkheden A.T. Kearney
- On 15 March 2015
Rating
Internationale mogelijkheden A.T. Kearney https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/internationale-mogelijkheden-at-kearney 4
4

Het Global Mobility Programma van A.T. Kearney geeft consultants de kans om te werken aan internationale projecten en zo bij te dragen aan het succes van het bedrijf, maar tegelijkertijd ook aan hun persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van jouw situatie kunnen het korte projecten zijn, maar ook langere projecten waarbij je overgeplaatst kunt worden naar een ander land.

Internationale projecten
A.T. Kearney is een internationaal bedrijf waarbij de projecten over de landsgrenzen heengaan. Bijna iedere consultant van het bedrijf heeft ervaring met internationale projecten, door zelf in het buitenland werkzaam te zijn geweest of onderdeel te zijn geweest van een internationaal projectteam.

Uitwisselingsprogramma
Het uitwisselingsprogramma biedt consultants de kans om tijdelijk in een andere markt te gaan werken om daarbij het bedrijf en zichzelf verder te ontwikkelen. Het bedrijf heeft twee programma’s. Het International Leaderschip Development is een op maat gemaakt programma voor de high potential consultants om specifieke kennis op te doen in andere industrieën. Connecting Worlds biedt medewerkers een kans om te ruilen met een medewerker in dezelfde positie van een andere markt om te ervaren hoe het is in die functie in een ander kantoor.

Eindeloze mogelijkheden
Binnen A.T. Kearney zijn de mogelijkheden eindeloos. Jij bepaalt echter je eigen succes. Wanneer je graag projecten uitvoert binnen Nederland, zal dit zo veel mogelijk ondersteund worden. Wil je echter naar het buitenland, dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

My rating