Interview in Boston Consulting Group sollicitatieprocedure

Interview in Boston Consulting Group sollicitatieprocedure
- On 29 September 2014
Rating
Interview in Boston Consulting Group sollicitatieprocedure https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/interview-boston-consulting-group-sollicitatieprocedure 0
0

BCG is een groot en snelgroeiend consultancy bedrijf met veel invloed wereldwijd. Wil jij onderdeel zijn van het bedrijf? In dit artikel geven we nuttige informatie over de onderdelen van de sollicitatieprocedure!

Na de computerronde krijg je een interview ronde. Een interview is opgesplitst in verschillende onderdelen. Het eerste deel is de kennismaking. Tijdens het eerste deel van dit gesprek kijken ze of je past binnen het bedrijf. Ook stellen ze vragen over je motivatie, analyseren ze je mening en reactie. Ook krijg jij de kans om de mensen en de cultuur van het bedrijf te proeven.

Daarnaast wordt er een gesprek gevoerd aan de hand van projecten om de kandidaat inzicht te geven in de dagelijkse bezigheden en hoe werken bij BCG is. Daarnaast kijkt de interviewer hoe jij deze vraagstukken zou beantwoorden/oplossen.

Het tweede deel is een case study en daarna stel je vragen. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bij  BCG lees je de andere artikelen over de sollicitatieprocedure.

My rating