IT cursussen

Cijfertjes
- On 28 November 2014
Rating
IT cursussen https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/it-cursussen 2
2

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers tegenwoordig meer belang hechten aan specifieke kennis dan aan werkervaring. Dit resulteert in de grote vraag naar specialisten in cyber security, cloud computing en big data. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn er verschillende cursussen die je kan volgen.

Als je op zoek bent naar een cursus met betrekking tot cloud computing is de Masterclass Cloud Computing van ISES een goede keuze. ISES is dé opleider voor cursussen omtrent Project en ICT en krijgt als opleider een acht op een schaal van tien.

Ben je op zoek naar een cursus waarin je alles leert over big data? 5hart is gespecialiseerd in IT opleidingen, cursussen en treiningen. 5hart biedt een cursus Big Data voor technici aan en krijgt als opleider een 8,7.

Ook voor cyber security is een goede cursus, namelijk de training SABSA Foundation (Sherwood Applied Business Security Architecture), die een 8,3 kreeg op een schaal van tien.

Wil je graag je cv uitbreiden met een cursus maar weet je niet precies welke cursus bij jou past? Praat dan vooral met experts en doe veel onderzoek naar de cursussen om te kijken of jouw interesses hierbij aansluiten. Vergeet niet, door middel van zo’n cursus kun je doorgroeien en jezelf optimaal ontwikkelen. Op die manier pas je beter in je arbeidsmarkt.

My rating