Jij kan het verschil maken bij ABN AMRO!

Jij kan het verschil maken bij ABN AMRO!
- On 26 September 2014
Rating
Jij kan het verschil maken bij ABN AMRO! https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/jij-kan-het-verschil-maken-bij-abn-amro 0
0

Bij ABN AMRO groei je binnen twee jaar uit tot een uitvoerend specialist binnen een nieuwe bank. Je leert het vak zo snel, doordat je constant bezig bent op de werkvloer. Dit kan zijn op verschillende locaties en afdelingen binnen de bank. Namelijk op een regiokantoor, een bank op de hoek, of het hoofdkantoor in Amsterdam. Met welk werk wil jij je gaan bezig houden? Bij ABN AMRO kun je jezelf oriënteren, zodat je de juiste keuze maakt.

Hoe werkt het bij ons?

Bij onze bank werken 21.000 mensen, verspreid over heel Nederland. Elke dag weer, proberen wij de juiste beslissingen te nemen, zodat onze klant er beter van wordt. Dit kan zijn op de werkvloer. Letterlijk, ervoor zorgen dat de kantoren opgeruimd zijn, de catering goed is en ook de materialen voldoende aanwezig zijn. Maar ook figuurlijk, door de juiste informatie tijdig beschikbaar te maken en te letten op de kosten. Je bouwt mee aan de bank die wij willen zijn: toegankelijk, efficiënt, intelligent en oplossingsgericht. In het volgende artikel kun je lezen op welke drie afdelingen jij het verschil kunt maken.

My rating