Jochem Govers en Brunel

rode bladeren
- On 06 November 2014
Rating
Jochem Govers en Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/jochem-govers-en-brunel 3
3

“Ik heb dagelijks te maken met uitdagingen in mijn functie als digital designer bij ASML. Dit kan zijn in het overtuigen van anderen over iets wat ik voor ogen heb. Maar de uitdaging kan juist ook in de techniek zelf zitten. Een voorbeeld hiervan zijn bepaalde subopdrachten waarvan we de requirements moeten doorvertalen in echte opdrachten. Juist deze uitdagingen maken dat ik erg tevreden ben, mijn ideale baan is eigenlijk wat ik nu doe."

Werkproces sterk verbeterd
"Het leuke aan het werken bij ASML is dat ze erg openstaan voor ideeën. Zo hebben we bijvoorbeeld een deel van het werkproces van alle digitale designers sterk verbeterd. Doordat deze wijziging is doorgevoerd, mogen nieuwe digital designers een cursus hiervoor volgen. Ik vind het nog steeds leuk als nieuwe mensen zeggen dat ze naar die cursus gaan, want ik heb daaraan meegewerkt."

Meer kansen via Brunel
"Het mooie aan werken via Brunel vind ik dat het mijn mogelijkheden voor een leuke baan vergroot. Door het brede netwerk van Brunel is de kans dat zij iets leuks voor je vinden vele malen groter dan wanneer je zelf zoekt. Mijn huidige baan heb ik ook aan Brunel te danken. In totaal werk ik inmiddels al ruim zes jaar via Brunel. Hiervoor werkte ik bij een andere werkgever als test engineer. Ik bedacht daar oplossingen om snel en goedkoop chips te kunnen testen. Na drie jaar vond ik het tijd voor een volgende stap en kwam ASML via Brunel op mijn pad. De volgende stap in mijn carrière is architect. Wat er ook gebeurt, ik wil voorlopig in de techniek blijven. Dat is waar ik het liefste mee bezig ben.”

My rating