Kennis in de praktijk brengen Roland Berger

Kennis in de praktijk brengen Roland Berger
- On 02 October 2014
Rating
Kennis in de praktijk brengen Roland Berger https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/kennis-de-praktijk-brengen-roland-berger 0
0

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor mensen en hun motivatie in het leven. Dat is de reden dat ik besloot om psychologie te studeren met een Master in arbeid- en organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Lee Hecht Harrison (een outplacement en loopbaanbegeleidingkantoor) in New York, waar ik de mogelijkheid kreeg om meer te leren over headhunting, loopbaanbegeleiding en recruiting. Na deze geweldige tijd in the Big Apple keerde ik terug naar Nederland en besloot ik me verder te ontwikkelen in deze intrigerende en bijzondere discipline.

Aan het einde van mijn studie schreef ik mijn masterscriptie in overleg met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), waarbij ik de relatie tussen doeloriëntatie van individuele teamspelers en het team analyseerde. Een zeer actueel onderwerp, omdat teaminteractie, teamspirit en teamresultaten altijd erg belangrijk zijn in sport. Ditzelfde geldt echter zeker ook voor commerciële organisaties.

Bij Roland Berger kan ik al mijn opgedane kennis in de praktijk brengen. Ik voel me vereerd om voor zo'n vooraanstaand internationaal kantoor te werken en om de beste kandidaten te ontmoeten!

My rating