Keuze om te werken bij Rembrandt F&O

Keuze om te werken bij Rembrandt F&O
- On 09 October 2014
Rating
Keuze om te werken bij Rembrandt F&O https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/keuze-om-te-werken-bij-rembrandt-fo 0
0

Bouke Tauw (1980) - Manager

“Bij fusies & overnames is bijna geen enkel traject vergelijkbaar en speelt maatwerk een grote rol”

De cultuur bij Rembrandt F&O

Een woord dat Rembrandt F&O volgens mij zeer goed typeert is "ontwikkeling". Een snelle ontwikkeling van de medewerkers binnen de organisatie: in het begin voer je zelfstandig onderdelen van een koop, verkoop of MBO-trajecten uit en na verloop van tijd, twee à drie jaar, begeleid je deze trajecten (bijna) zelfstandig. De ontwikkeling heeft aan de andere kant ook betrekking op ons zakelijke netwerk. Als onderdeel van de Rabobank heb je beschikking over één van de grootste zakelijke netwerken van Nederland. Rembrandt F&O is constant bezig om de Rabobank-bankiers en natuurlijk hun klanten te bereiken, te ondersteunen en te assisteren bij vraagstukken op gebied van fusies en overnames. Hierbij is bijna geen enkel traject vergelijkbaar en speelt maatwerk een grote rol. Echter door de ontwikkeling van flexibele standaarden en door gebruik te maken van een hoogwaardig IT-systeem, zijn wij onze klanten op een zo goed en efficiënt mogelijke wijze van dienst.

Mijn keuze voor Rembrandt F&O

Zelf heb ik gekozen voor Rembrandt F&O omdat het werken met kleinere en middelgrote ondernemingen mij erg aanspreekt. Deze ondernemingen zijn een belangrijke motor voor de Nederlandse economie én zijn zeer divers, innovatief en flexibel. In de afgelopen jaren ben ik bij zeer uiteenlopende transacties betrokken geweest, zoals:

  • de aankoop van Bakker & Elkhuizen door ErgoDirect;
  • de verkoop van het Sunday's, zonnebankstudio's, aan het management en een participatiemaatschappij;
  • de verkoop van de technische sanitair groothandel Kopex aan Wasco Holding, onderdeel van het beursgenoteerde Wolseley Plc.

Daarnaast heb ik gekozen voor Rembrandt F&O omdat je in de trajecten vanaf het eerste moment aan tafel zit bij de uiteindelijke beslisser. Het is dan een interessante uitdaging om de soms complexe financiële materie, die je tegenkomt op F&O gebied, op een heldere en begrijpelijke manier over te brengen aan elke ondernemer met wie je samenwerkt. Rembrandt F&O: uitdagende projecten, complexe financiële dienstverlening begrijpelijk maken en het werken met interessante ondernemers.

My rating