Kirkman Company powered by YSE traineeship

Kirkman Company powered by YSE traineeship
- On 02 October 2014
Rating
Kirkman Company powered by YSE traineeship https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/kirkman-company-powered-yse-traineeship 0
0

Na zes jaar rechten te hebben gestudeerd in Leiden was het tijd voor wat nieuws. Maar wat dan? Gezien mijn studieachtergrond lag de advocatuur enigszins voor de hand. Maar omdat ik mij tijdens mijn studie breder had ontwikkeld door een bestuursjaar, studeren in het buitenland en een honoursprogramma, had ik een ander plan. Ik was op zoek naar een traineeship waarbij aandacht was voor persoonlijke ontwikkeling. Want met leren en ontwikkelen was ik nog lang niet klaar!

Bij toeval vond ik YSE op LinkedIn. Ik was zeer enthousiast over het Kirkman Company powered by YSE traineeship, omdat dit een traineeship bij een organisatie adviesbureau is waarbij concreet aandacht wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling. Dit traineeship biedt een mooie balans tussen praktijk en ontwikkeling, intern en extern en inspanning en ontspanning. Een schot in de roos qua mijn wensen! De klik bleek wederzijds, want na een korte sollicitatieprocedure kreeg ik een aanbod voor Kirkman Company powered by YSE traineeship.

Inmiddels ben ik alweer twee maanden aan de slag bij YSE en Kirkman Company. De weken vliegen voorbij en ik ben gewend aan het werkende ritme. Elke maandag tot en met donderdag zit ik bij een opdrachtgever en de vrijdag is mijn ‘terugkomdag’: tijd voor trainingen en intervisie met mijn mede young professionals. Daarnaast krijg ik op verschillende manieren coaching waardoor ik mij optimaal kan ontwikkelen. Doordat ik bij drie of vier organisaties een kijkje in de keuken mag nemen, kom ik erachter wat ik echt belangrijk vind in een organisatie: diversiteit, mentaliteit, cultuur en type projecten.

Beginnen aan een eerste baan is altijd spannend, maar mijn keuze voor YSE en Kirkman Company bevalt tot nu toe zeer goed. Ik ben benieuwd naar de rest van dit traineeship: kom maar op!

- Annemieke

My rating