Koning & Hartman Academy

Koning & Hartman Academy
- On 03 February 2015
Rating
Koning & Hartman Academy https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/koning-hartman-academy 5
5

Kennis is een van onze speerpunten. We gebruiken kennis om het verschil te maken voor onze klanten. De Koning & Hartman Academy biedt onze partners, relaties en eigen werknemers de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. We dagen onze werknemers continu uit om in zichzelf te investeren en hun kennis en vakmanschap te vergroten.

Seminars en workshops

Onze mensen zijn er altijd op gespitst hun kennis over te dragen aan de opdrachtgever. In dit kader organiseren we geregeld seminars en trainingen, oftewel cursussen, voor onze relaties en klanten over de nieuwste producten, oplossingen en ontwikkelingen in de markt.

Trainingen en opleidingen

Koning & Hartman Academy biedt haar partners, relaties en eigen werknemers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Bijscholing, omscholing, trainingen en opleidingen over nieuwe technologieën geven iedereen de kans zichzelf te verbeteren.

Naast onze reguliere trainingen en workshops bieden wij de mogelijkheid om een trainer in te huren die alle, voor uw project belangrijke, onderwerpen behandelt.

Young Professionals

Gedurende twee jaar plaatsen wij onze Young Professionals als consultant bij verschillende partners. In die periode vervullen zij minimaal drie opdrachten bij partners en bij Koning & Hartman. Hierdoor krijgen ze de nodige werkervaring, terwijl ze tegelijkertijd een intensief opleidingstraject volgen op de Koning & Hartman Academy. Onze Young Professionals zijn gedreven, pragmatisch, en bereid om net dat stapje extra te doen om zo tot het gewenste resultaat te komen.

My rating