Loopbaanbegeleiders Accenture

Loopbaanbegeleiders Accenture
- On 31 December 2014
Rating
Loopbaanbegeleiders Accenture https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/loopbaanbegeleiders-accenture 4
4

In de ervaringen van de mensen van Accenture spelen onder loopbaanbegeleiders een belangrijke rol. Wij koppelen elke werknemer aan een aangewezen persoon. Deze persoon heeft veel ervaring en geeft jou loopbaanadvies en –begeleiding om jouw carrière te sturen en je professioneel te ontwikkelen. Je loopbaanbegeleider heeft een aantal taken.

In de eerste plaats helpt hij om je carrièredoelen, en acties om deze doelen te bereiken, vorm te geven. Hij of zij zal je daarom helpen om te navigeren door de carrièremogelijkheden bij Accenture.

Je kunt altijd terecht bij je loopbaanbegeleider voor vragen. Als jouw functie of rol onduidelijk is, zal hij of zij duidelijkheid scheppen.

Het is de bedoeling dat je wat leert en daarom is je loopbaanbegeleider degene die je directe, eerlijke en tijdige feedback geeft. Ook zal hij of zij je richting geven in het ontwikkelen het implementeren van een uitgebreid carrièreontwikkelingsplan.

Tijdens het performance management proces zal hij of zij je objectief representeren en de uitkomsten uitleggen.

Ten slotte zal je loopbaanbegeleider je helpen om je interne netwerk uit te breiden en toegang te krijgen tot  bronnen om je te helpen je ontwikkelingsdoelen te bepalen. De loopbaanbegeleiders van Accenture zijn in staat om echt een verschil te maken in de carrières van onze mensen en onze bedrijfsresultaten.

My rating