Loopbaanontwikkeling bij Brunel

Kleuren, lijnen, blauw, paars, roze, geel
- On 18 December 2014
Rating
Loopbaanontwikkeling bij Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/loopbaanontwikkeling-bij-brunel 4
4

Investeer in je carrière, je netwerk en jezelf
Bij Brunel staat je loopbaan in het teken van groei. Waar sta je nu? Wat wil je in de toekomst bereiken? Dit zijn de vragen die centraal staan binnen Brunel. Wij ondersteunen en begeleiden dan ook de groei die jij wilt doormaken.

Loopbaancoaching
Bij Brunel is begeleiden van groei een continu proces. Wij kijken wat mogelijkheden zijn voor jouw volgende stap. Ook kijken wij wat ervoor nodig is om die stap te kunnen zetten. Je kunt hier bij denken aan vakgerichte opleidingen, maar ook aan competentiegerichte opleidingen.

Juiste begeleiding
Om jou te laten komen waar je naartoe wilt, regelen wij de juiste begeleiding. Je wordt begeleid door een vaste contactpersoon bij Brunel. Dit wordt gedaan door middel van tussentijdse evaluaties en voortgangsgesprekken.

Ambities in de praktijk
Brunel zorgt ervoor dat jij komt te werken bij het bedrijf dat bij jouw ambities past. Op deze manier doe je kennis op en pas je die meteen toe in de praktijk.

Eigen richting
Bij Brunel heb je de vrijheid om over te stappen naar andere projecten en functies. In overleg wordt gezocht naar de meest geschikte mogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om op je eigen manier te groeien.

My rating