Maintenance engineer Brunel

Maintenance engineer Brunel
- On 06 November 2014
Rating
Maintenance engineer Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/maintenance-engineer-brunel 0
0

Johan Slagter“Het doel van mijn functie bij de NAM is het plegen van onderhoud zo efficiënt mogelijk maken. Vanuit dit doel heb ik de kans om onderzoek te doen naar verbeteringen op de lange termijn. Zo ben ik nu bezig met een analyse en onderzoek bij een bepaalde locatie waar we regelmatig tot vaak onderhoud moeten doen en dus kosten maken. Ik analyseer de situatie en probeer te ontdekken waar de kosten vandaan komen, hoe we kunnen verbeteren en daarmee in de toekomst kosten kunnen besparen."

NAM
"Het leukste aan mijn werk als maintenance engineer vind ik de complexiteit: ik heb te maken met zowel technische, als sociale als organisatorische aspecten. De laatste twee aspecten zie je terug doordat ik met veel verschillende afdelingen en mensen overleg moet plegen. Daarnaast heb ik op technisch vlak te maken met allerlei soorten apparatuur en verschillende disciplines zoals elektrische- en mechanische installaties en pijpleidingen."

Onderdeel van Shell
"NAM is onderdeel van Shell. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van de kennis die Shell in huis heeft. Ik ga dan ook regelmatig naar Shell om bijvoorbeeld kennis op te doen van het onderhoud van specifieke onderdelen, zowel voor mijn werk binnen als buiten. Als ik buiten werk moet ik bijvoorbeeld ook weleens de zee op, aan boord met de mensen overleggen of ze nog problemen hebben met het uitvoering van werk zoals wij dat voorgeschreven hebben."

Johan en Brunel
"Ik werk inmiddels vijf jaar via Brunel. In deze jaren heb ik altijd via Brunel bij NAM gewerkt. Wel heb ik tussendoor nog een switch binnen NAM gemaakt, waardoor ik nog meer mijn ei in mijn werk kwijt kan. Ik ben erg blij dat ik de gelegenheid voor deze switch heb gekregen. Brunel laat je regelmatig nadenken over je volgende stap. Ik zit nu zelf helemaal op mijn plek, maar vind het wel erg goed dat je daarin gestimuleerd wordt. Het is een goede werkgever, die betrokken is, maar je tegelijkertijd ook vrij laat in je werk.”

My rating