Management Trainee Delta Lloyd

Groep met duimen omhoog
- On 30 September 2014
Rating
Management Trainee Delta Lloyd https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-trainee-delta-lloyd 4
4

Wouter Bosschaart - Management Trainee

Als Responsible Investment Officer leg ik mij toe op het verduurzamen van onze beleggingsportefeuille. Na twee korte en twee lange opdrachten binnen de commerciële divisie en de divisie die zich richt op de schadeverzekeringen, het schadebedrijf, werk ik nu voor Delta Lloyd Asset Management. Van elke plek heb ik weer iets anders geleerd. Hier was ik naar op zoek. De leercurve die ik tijdens mijn studie en stage had doortrekken in mijn baan.

Persoonlijk leer ik mezelf nog beter kennen. Enerzijds door de begeleiding van managers en directieleden anderzijds door een extern traject waar ik met mijn medetrainees aan deelneem. Je leert wat je sterke en je zwakke punten zijn en hoe je hier in werk- en privésfeer mee om moet gaan. Confronterend, stimulerend, af en toe uiterst vermoeiend maar uiteindelijk bijzonder leerzaam.

Binnen Delta Lloyd is er ook ruimte voor ontspanning. Zo is er het Young Talent Network (YTN). De leden zijn allen medewerkers, hbo/wo opgeleid en onder de 35 jaar. Er worden het hele jaar door inhoudelijke, sportieve en netwerkactiviteiten georganiseerd. Een goede manier om je collega’s en leidinggevenden beter te leren kennen. Ook extern doen we vanuit het YTN mee aan activiteiten zoals de Race of the Classics voor Young Professionals. Een zeilwedstrijd op de Noordzee tegen andere Young Professionals.

Waarom ik voor Delta Lloyd gekozen heb? Een inhousedag en een business course wakkerde mijn interesse aan. Delta Lloyd is een gerenommeerd, beursgenoteerd bedrijf waar de medewerker centraal staat. Geïnspireerd door de goede verhalen, heldere, open communicatie en prettige bedrijfscultuur besloot ik verder te gaan met solliciteren. Het werk maakt alle verwachtingen waar.

My rating