Management Trainee ervaring KPN

Management Trainee ervaring
- On 24 November 2014
Rating
Management Trainee ervaring KPN https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-trainee-ervaring-kpn 0
0

Naam: Désirée Nieland
Studie: Strategic Management (Bedrijfskunde)
Functie: ZM M&S Marketing Management MKB

Toen ik klein was belde ik thuis met een telefoon inclusief draaischijf, daarna werd dit langzaamaan mobiel bellen en revolutionair sms’en op m’n 12e. Nu is het geen vraag meer of mijn huis warm is als ik thuis kom en is het een kwestie van tijd voordat mijn koelkast automatisch eieren besteld als ze op zijn. Om met mijn neus op deze ontwikkelingen te zitten ben ik gaan werken voor KPN. Via de business course heb ik een groen hart gekregen voor dit oer-Hollandse bedrijf.

Nu zit ik in het management traineeship en ben ik Young Talent op het hoofdkantoor. Dit houdt in: veel coaching, training en mooie kansen naast je gebruikelijke baan. Ik ben heel actief bezig met mijn ontwikkeling binnen mijn werkzaamheden en daarbuiten. Begeleiding van je buddy, sparren met je mentor en het nieuwe leven en werken zijn daarmee aan de orde van de dag. Niet half half overal twee maanden kijken, maar een echte job met veel verantwoordelijkheid bij een grote beursgenoteerde corporate.

Marketing voor futureproof glasvezel is mij daarom ook op het lijf geschreven. Ik ben verantwoordelijk voor alle campagnes op mijn portfolio binnen het MKB segment. Dit kan zijn via post, email of telefonisch met al het materiaal wat daarbij komt kijken. Ik schakel veel binnen omtrent producten en buiten de organisatie, van sales tot aan callcenters. Iedere dag biedt nieuwe uitdagingen omtrent besluitvorming, organisatie en natuurlijk de klant. Welkom bij KPN! 

My rating