Management traineeship ICT - Beoordeling Rabobank

Management traineeship ICT - Beoordeling Rabobank
- On 20 November 2014
Rating
Management traineeship ICT - Beoordeling Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-traineeship-ict-beoordeling-rabobank 0
0

Beoordeling

“Het management traineeship ervaar ik al zeer positief. Het is de ideale manier om er achter te komen in wat voor type omgeving (Beheer, Ontwikkeling of Klantcontact) en in welke type rol (Lijnmanager of projectmanager) binnen GICT jij bij voorkeur uitstroomt. Deze wisseling is ook erg goed voor het opdoen van inhoudelijke IT-kennis en de ontwikkeling van persoonlijke competenties. Daarnaast zijn de persoonlijkheidstrainingen met je mede-trainees een goede manier om jezelf beter te leren en stil te staan bij hoe je op anderen overkomt. Naast hard werken is het onderling ook erg gezellig en drinken we na werktijd ook graag samen een borreltje op vrijdag.”

Ontwikkeling en verwachting

“Door de vele persoonlijkheidstrainingen heb ik een beter inzicht gekregen in wie ik ben, hoe ik op anderen overkom en wat de impact van mijn gedrag is. Hoe je overkomt, verschilt per persoon en daar was ik me nooit zo bewust van. Daarnaast heb ik hier geleerd dat als je iets wilt bereiken, je er gewoon voor moet gaan. Binnen de Rabobank krijg je genoeg vrijheid om je hier hard voor te maken.”

My rating