Management traineeship ICT - Ontwikkeling Rabobank

Management traineeship ICT - Ontwikkeling Rabobank
- On 20 November 2014
Rating
Management traineeship ICT - Ontwikkeling Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-traineeship-ict-ontwikkeling-rabobank 3
3

Beoordeling

"Ik ervaar het traineeship als een voorrecht. Je krijgt veel mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen. Daarnaast is het als trainee makkelijk om de organisatie te ontdekken en een kijkje in de keuken te nemen bij andere afdelingen. In de korte tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik al enorm veel geleerd. En ondanks het soms drukke schema met trainingen heb ik het gevoel dat ik veel vrijheid heb om te doen wat ik leuk vind. Dit komt omdat er ruimte is om verschillende projecten op te pakken."

Ontwikkeling en verwachting

"Ik heb veel geleerd over mezelf. Met name hoe ik te werk ga, hoe ik ben in een groep en hoe ik overkom op anderen. Maar ook hoe je dingen gedaan krijgt binnen een organisatie en hoe belangrijk stakeholder management is. In november start ik met een nieuwe opdracht in een nieuwe rol, ik verwacht daar meer te kunnen leren en mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast hoop ik er ook verder achter te komen wat ik leuk vind om te doen en wat minder leuk is. Om zo te kunnen bepalen waar ik na mijn traineeship aan de slag wil." 

My rating