Management traineeship ict Rabobank

Management traineeship ict Rabobank
- On 14 November 2014
Rating
Management traineeship ict Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-traineeship-ict-rabobank 0
0

Beoordeling

“Het traineeship bevalt heel goed! Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En als je hulp nodig hebt dan is dat altijd te vinden want je wordt echt goed begeleid. Naast mijn opdracht is er ook ruimte om extra activiteiten uit te voeren zoals het organiseren van een management conferentie of een ander project dat je leuk vindt. Dit samen met de persoonlijke trainingen die je met de andere trainees volgt maakt het traineeship erg afwisselend en uitdagend.”

Ontwikkeling en verwachting

“Ik heb gemerkt dat ik graag bijdraag aan een resultaat dat echt iets toevoegt aan de organisatie. En dat ik energie krijg van het werken in een team. Ook heb ik geleerd hoe ik overkom op anderen en hoe ik verschillende werkzaamheden aanpak. Daarnaast heb ik natuurlijk heel veel geleerd over GICT. Steeds als je denkt dat je het begrijpt, komen er weer nieuwe punten boven tafel. De organisatie is zo groot, dat je nooit kunt ophouden met leren. Iedere dag kom ik weer nieuwe dingen tegen, dat maakt het ook zo uitdagend! Verder verwacht ik ook meer over mezelf te leren door de verschillende trainingen en de verschillende rollen die ik ga vervullen in mijn tweede en derde opdracht. Tijdens mijn tweede opdracht ga ik aan de slag als Lean consultant, en ik verwacht tijdens mijn derde opdracht een rol als projectmanager te vervullen.”

My rating