Management traineeship - verantwoordelijkheid Rabobank

Management traineeship - verantwoordelijkheid Rabobank
- On 20 November 2014
Rating
Management traineeship - verantwoordelijkheid Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/management-traineeship-verantwoordelijkheid-rabobank 3
3

Beoordeling

“Het is ontzettend leerzaam en uniek dat je tijdens het begin van je carrière al zo veel verantwoordelijkheid krijgt. Misschien is de ruimte die je krijgt om te ondernemen wel het belangrijkste. Je krijgt de vrijheid om zelf projecten te initiëren, maar ook vanuit het management komen er regelmatig interessante projecten voorbij waar een trainee een toegevoegde waarde kan leveren. Dit allemaal bij elkaar betekent twee jaar vol plezier met collega’s binnen en buiten je opdrachten, veel verantwoordelijkheid, maar ook hoge verwachtingen.”

Ontwikkeling en verwachting

“Vooral tijdens de persoonlijke ontwikkeling kom je veel over jezelf te weten. Hoe kom je over op andere personen? Hoe maak je contact? Welke invloedstijlen zijn effectief in welke situaties en bij welke personen? Er wordt voldoende tijd besteed aan ieders kwaliteiten. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat mijn kracht in de communicatie met mensen zit, ik kan personen makkelijk motiveren. De komende periode focus ik me vooral op mijn laatste opdracht binnen het traineeship. Ik verwacht hier veel te leren op het gebied van coachend leiderschap. Wat er precies gaat gebeuren na mijn traineeship kan ik op dit moment nog niet te zeggen.”

My rating