Manager bij MoveNS

Manager bij  MoveNS
- On 13 November 2014
Rating
Manager bij MoveNS https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/manager-bij-movens 0
0

Zita Odink over haar ervaringen als manager MoveNS.

De beste match
Ik ben manager van MoveNS en geef leiding aan de afdelingen Recruitment, Inhuurdesk en Loopbaanadvies. Ons gezamenlijke motto is “de beste match tussen mens en werk”. Dat betekent dat we dagelijks intensief contact hebben met onze eigen NS medewerkers en managers, én met goede mensen op de arbeidsmarkt die geïnteresseerd zijn in NS of die wij proberen geïnteresseerd te maken. Ik ben trots op mijn hechte team. We vertrouwen op elkaar en leveren samen een actieve bijdrage aan ons motto en ook aan de positie van NS als werkgever op de arbeidsmarkt.

“We staan inmiddels op de 14e plek in het Intermediair Imago Onderzoek. Dat betekent dat we steeds bekender worden op de arbeidsmarkt.”

Hernieuwd enthousiasme
Ik word er heel blij van als ik zie dat een medewerker na een paar gesprekken met een loopbaanadviseur of recruiter ofwel met hernieuwd enthousiasme zijn eigen werk gaat doen of overstapt naar een andere baan. Door er tijdig voor te zorgen dat eigen of nieuwe medewerkers vast of tijdelijk werk vervullen binnen NS, kan een afdeling ook beter bijdragen aan de doelstellingen van NS

My rating