Marketing ervaring bij ABN AMRO

Marketing ervaring bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Marketing ervaring bij ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/marketing-ervaring-bij-abn-amro 0
0

Agnies Lobbezoo:
“Ik heb de ondernemersmentaliteit met de paplepel ingegoten gekregen.”

Biografie

Negentien jaar geleden kwam ik als afgestudeerd jurist van Polen naar Nederland. Na een intensieve taalcursus kon ik aan de slag bij een andere bank. In 2000 kwam ik in contact met ABN AMRO, liefde op het eerste gezicht. Inmiddels werk ik hier alweer twaalf jaar.

Carrière Anno nu

Ik ben marketeer bij Private Banking, een hele afwisselende functie. Zo zit ik bijvoorbeeld ’s ochtends aan tafel met collega’s om over nieuwe functionaliteiten van betaalproducten te praten en daarna duik ik een andere wereld in en zit aan tafel met een mediabureau. Ik heb geen 9-tot-5-mentaliteit, dus flexwerken komt mij goed uit.

Mijn passie

Mensen, vandaar dat ik bij een bank werk. En ik hou van dansen, het oefenen thuis is nog steeds mijn 'sportuurtje'. Mijn tweede passie is kunst. Ik heb de prachtige kunstcollectie op alle Private Banking kantoren geïntroduceerd.

Mijn week

We beginnen maandag met een overleg, maar de rest van de week is heel afwisselend. Zometeen moet ik naar een afspraak rennen op het andere kantoor. Daarna heb ik een bila met mijn manager. Woensdag de opleiding begrijpelijk schrijven, donderdag een telefonisch overleg met het bestuur over diversity-plannen. Bijna weekend, nog twee vergaderingen en dan kunnen we borrelen!

My rating