Medewerkers aan het woord Vodafone

Medewerkers aan het woord Vodafone
- On 05 February 2015
Rating
Medewerkers aan het woord Vodafone https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/medewerkers-aan-het-woord-vodafone 0
0

Roderik, Patrick, Michelle en Tim vertellen over hun werkzaamheden bij Vodafone.

'Gaaf om hier onderdeel van te zijn'

Smartphones worden met de dag belangrijker voor iedereen. Ik kan in elk geval niet meer zonder. De technologie verandert heel snel waardoor de wensen en behoeften van onze klanten ook veranderen. Hier onderdeel van uitmaken en weten wat er speelt en wat mogelijk is vind ik gaaf. Dit doe ik bij een bedrijf dat haar klanten alleen het beste wil aanbieden. Dat is waarom ik voor Vodafone werk.

'De mogelijkheden geven je energie'

Werken bij Vodafone geeft je energie. Op de juiste manier de klant weten te helpen is niet vanzelfsprekend. Door de trainingen en coachingsessies kun je met je ambities aan de slag en je dromen waarmaken. Ik krijg de mogelijkheid om persoonlijk te groeien en heb een leuk team om mij heen. Met je collega's als eindeloze vraagbaak werk je in een veilige omgeving, waarin je jezelf en de klant een ultieme beleving geeft.

'Verkopen met een lach'

Ik leer elke dag iets nieuws, op een leuke manier. Je kunt veel trainingen volgen, waarmee je de lat voor jezelf nog hoger legt en nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Er wordt ook goed geluisterd naar de wensen van de medewerkers, voor iedereen is er een eerlijke kans om zich ontwikkelen. In mijn jaren bij BelCompany heb ik geleerd dat een lach en een vlotte babbel veel losmaken bij de klant. Soms een grapje hoort erbij, het maakt de verkoop toch een stuk leuker.

'Het voelt als één grote familie'

Werken voor BelCompany is super. Geen dag is hetzelfde en je blijft goed op hoogte van alle ontwikkelingen in de technologie. Elke dag komen mensen met andere ervaringen en vragen over de vloer. Als dan een klant na 2 jaar terugkomt naar de winkel en je met je voornaam aanspreekt, weet je dat je die klant goed geholpen hebt. En met je collega's werken bij BelCompany voelt als één grote familie.

My rating