Meewerkstage of afstudeerstage PostNL

Meewerkstage of afstudeerstage PostNL
- On 09 February 2015
Rating
Meewerkstage of afstudeerstage PostNL https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/meewerkstage-afstudeerstage-postnl 3
3

Bij ons kun je kiezen voor een meewerkstage of een afstudeerstage. Als je wilt meelopen in de praktijk kun je bij ons voor een meewerkstage kiezen. Wanneer je liever aan een concrete afstudeeropdracht werkt is het ook mogelijk om een afstudeerstage te doen bij ons.

Bij een meewerkstage werk je ook écht mee aan het resultaat van een afdeling. Op die manier krijg je een goed beeld van jouw pluspunten en mogelijkheden. Dan start je je carrière met meer zelfbewustzijn.

Als je voor een afstudeerstage kiest helpen we jou bij het afstemmen van jouw opdracht op een concrete vraag uit onze organisatie. Een eis hieraan is dat de resultaten van je onderzoek nuttig en toepasbaar moeten zijn voor ons.

Tijdens je stage krijg je persoonlijke begeleiding  van een manager. Bij hem of haar kun je altijd terecht voor je vragen. Een succesvolle stage is mogelijk een goede basis voor een loopbaan bij ons!

Dit is de selectieprocedure:

My rating