Mijn stage bij Eneco Internal Audit vervolg

Mijn stage bij Eneco Internal Audit vervolg
- On 08 January 2015
Rating
Mijn stage bij Eneco Internal Audit vervolg https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/mijn-stage-bij-eneco-internal-audit-vervolg 4
4

Lees hier het begin van dit artikel. 

Ricardo Donks heeft zijn afstudeerstage gelopen bij Eneco Internal Audit.

Begeleiding

De begeleiding vanuit de afdeling Internal Audit was zeer goed. De begeleiding bestond uit een inhoudelijke en een individuele begeleider. De inhoudelijke begeleider begeleidde het proces omtrent het schrijven van de scriptie, terwijl de individuele begeleider meer persoonlijke begeleiding bood. Hierdoor heb ik me zowel inhoudelijk als persoonlijk goed kunnen ontwikkelen. De manier van denken en werken heeft voor mij veel inzichten geboden en geholpen voor het schrijven van mijn scriptie. Een kritische houding, het vermogen analytisch te denken en een gestructureerde manier van werken zijn hier voorbeelden van.

Een winnende werklocatie

Daarnaast worden voor een afstudeerder veel mogelijkheden geboden door Eneco en Internal Audit, waardoor het werken een stuk aangenamer werd. Zo zijn de randzaken zoals een laptop, werktelefoon en toegang tot de middelen die noodzakelijk waren voor de afronding van de afstudeeropdracht goed geregeld. Daarnaast was het pand (Eneco World) waarin Eneco gevestigd is een geweldige werkplek die niet voor niets in de finale van de Winning Workplace Award 2013 staat.

Goede begeleiding en mogelijkheden

Ik heb mijn afstudeerperiode als erg positief ervaren. Ik vond het uiteindelijk jammer dat de opdracht was voltooid en mijn periode bij Eneco erop zat, omdat ik met veel plezier aan de opdracht en bij Eneco en Internal Audit heb gewerkt. Door de goede begeleiding en uitstekende mogelijkheden voor het schrijven van de scriptie heb ik een mooi cijfer behaald (8,3) en is de scriptie door de Hogeschool Rotterdam voorgedragen voor de NVAO-accreditatie van dit jaar.

Naast het behalen van mijn diploma heb ik veel mensen ontmoet, mezelf goed kunnen ontwikkelen en ben ik een mooie en leerzame ervaring rijker. Afstuderen bij Eneco en in het bijzonder bij de afdeling Internal Audit is dan ook zeker aan te raden.

My rating